De nieuwe Speed 400 en Scrambler 400 X

De Speed 400 en Scrambler 400 X: twee geheel nieuwe modellen voegen zich bij het Triumph-assortiment in 2024. De Speed 400 roadster stamt af van een ongeëvenaarde bloedlijn en sluit zich aan bij de meest succesvolle Modern Classic-line-up: de Speed Twin 900 en 1200. De Scrambler 400 X ontleent zijn robuuste ontwerp aan de Scrambler 900 en 1200, wier stamboom teruggaat tot de eerste fabrieks-scramblers uit de jaren 50 van vorige eeuw.

 

Deze nieuwe modellen werden vanaf de basis opgebouwd op een geheel nieuw motorplatform. Het eindresultaat zijn twee plezierige en wendbare motoren die een vertrouwenwekkende rijervaring bieden voor rijders van alle leeftijden en ervaringsniveaus. Samen bieden deze nieuwe modellen toonaangevende mogelijkheden met op de rijder gerichte technologie, premium kwaliteit en oog voor detail. Dankzij hun hoogwaardige standaarduitrusting, lange onderhoudsintervallen en omvangrijke garantie, geven deze toegankelijke nieuwe modellen ongelooflijk veel waar voor hun geld. Ze brengen de iconische stijl, kwaliteit en prestaties van Triumph naar een hele nieuwe generatie Triumph-rijders.


Beide modellen verschijnen vanaf volgende maand in India en zullen in januari 2024 op de Europese markten te koop zijn. Ook de prijzen voor deze markten zullen dan worden bekendgemaakt.

Meer info